Disclaimer

Hogevandenbroek.nl spant zich in voor een zorgvuldige en actuele weergave van de informatie op deze site. Wij streven ook naar goede toegankelijkheid van onze site en van de via de site aangeboden diensten en verzekeringen. Wij hebben het recht om de informatie op deze site te veranderen.

Niet verantwoordelijk
Als er ondanks onze inspanningen toch onjuiste of verouderde informatie op de site staat, dan kunt u ons daarvoor niet verantwoordelijk houden. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor storingen, onderbrekingen, fouten of vertragingen in het verstrekken van informatie via deze site.

Persoonlijk advies
De informatie op deze site, waaronder premieberekeningen, zijn van algemene aard en u kunt deze dus niet zien als een persoonlijk advies. Wilt u persoonlijk advies over de door ons aangeboden diensten en verzekeringen? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier.

E-mail
Wij kunnen u niet beloven dat al uw e-mailberichten op tijd door ons worden ontvangen en verwerkt. Daarom kunt u ons ook niet verantwoordelijk houden als wij uw e-mails niet op tijd ontvangen of verwerken.