Gids omtrent letselschade na bedrijfsongeval

Een groot deel van ons leven brengen wij door op werk. De meeste mensen werken zo een 8 uur per dag, vijf dagen in de week. Het leven, is allesbehalve veilig en zeker altijd. Ik bedoel te zeggen een ongeluk zit een klein hoekje. Er kan van alles misgaan. Toegegeven, een belastingadviseur hoog en droog in zijn kantoor zal minder snel iets oplopen t.o.v. een bouwvakker, maar goed er kan van alles gebeuren. De belastingadviseur zou bijv. kunnen werken in een kantoor dat totaal niet ergonomisch verantwoord is. Maar het zou ook zo kunnen zijn dat de belastingadviseur lopend op de trap naar zijn kantoortje op de derde verdieping van de trap glijdt omdat deze nog nat was na schoonmaak werkzaamheden maar de schoonmakers helaas vergeten zijn om een boord neer te zetten met waarschuwing daarop.

Je ziet al er kan veel mis gaan op de werkvloer, zelfs bij de meest ogenschijnlijke veilige beroepen.

De nadelige gevolgen zijn fysieke ongemakken. En ook financiƫle problemen als gevolg van opgelopen letsel. Je levensvreugde wordt misschien wel ernstig bederft door blijvende letsel. In de meeste gevallen is het wel redelijk gemakkelijk om vast te stellen dat de werkgever de aansprakelijke is en zij zijn hier ook zeker voor verzekerd. Dit is in de meeste gevallen geen probleem, het vaststellen wie aansprakelijk is bij bedrijfsletsel.

Meer informatie: https://www.advocatenkantoor-elmers.nl/na-een-bedrijfsongeval/

Desondanks is het toch weer een onderhandeling met verzekering hoeveel er dan uiteindelijk gecompenseerd gaat worden. Verzekeraars zijn geen goede doelen en zullen zo min mogelijk trachten te betalen. Je wilt dus iemand aan je zijde hebben die je bijstaat om te komen tot een acceptabele compensatie. Een advocaat met specialisatie in letselschade is daar de aangewezen persoon voor.

Zoek deze partij dichtbij. Ikzelf ben bijv. woonachtig in Hellevoetsluis. Ik ging in de regio kijken Voorne Putten en kwam al snel uit bij Advocatenkantoor-elmers.nl. Zij bleken de meest ervaren letselschade advocaten te zijn in de regio. Dat bespaarde me een hoop benzinekosten want Brielle is iets van 10 minuten rijden vanaf Hellevoetsluis.